Sommercamp lv 3-4 uke 26

Sommercamp lv 3-4 uke 26

Publisert av Marita Lillegård den 20.07.23.

FØRSTE SOMMERCAMP OVERSTÅTT

 

I uke 26 arrangerte vi sommerens første level 3-4 camp med 17 engasjerte og ivrige utøvere fra egen klubb og utenfor. Malene Viksøy var campleder sammen med Mikkel Ilseth Nicolaisen som medtrener. Det var mye spenning og forventninger til disse tre dagene fulle av aktiviteter.

Målet med campen var å utforske level 3 og level 4 for å bli godt kjent med de grunnleggene elementene som hører til her. Utøverne fikk velge ut det de synes var mest gøy slik at trenerne kunne koreografere en rutine de til slutt skulle fremføre foran foreldre den siste dagen. En kreativ og kul dans var også et stort ønske som ble oppfylt. Foreldrene fikk også med seg fremvisning av stunteserier hver gruppe presenterte i en stor stuntesirkel etter kjøring av en flott rutine. Det var absolutt topp stemning nede i Frydenberghallen disse dagene!

Malene forteller at de valgte å legge opp campdagene litt forskjellig, men de inkluderte turnfokus på liten og stor airtrack, tjukkas og hardfloor hver dag. Hver stunteøkt hadde et eget fokus, blant annet tik toks, twisning og acro. I tillegg til dette hadde de inkludert ulike pyramider, kast og koreografi der utøverne fikk øve på god og energifull «performance» / utføring og utstråling.

De brukte aktivt et whiteboard slik at utøverne visste til enhver tid hvilke skills og aktiviteter de skulle igjennom de ulike dagene. Listen skulle bli krysset av, en aktivitet om gangen, før de gikk videre til neste del.

Dag 1 – Fokus på grunnleggende stunting og kroppsposisjoner, der pyramider, tick varianter, dans og acro var fokusområder.

Dag 2- Fokus på stunt og koreografi der spinning opp – og nedganger, release stunts, kasteteknikk i toe touch, pike splitt og twisning var inkludert.

Dag 3 – Fokus på stunt, rutine og oppvisning, der acro opp – og nedganger var inkludert.

Det var mange nye skills som ble introdusert for campens deltagere der blant annet flere lærte seg dobbel twist med gode mottak. Spinning overganger, invert, salto var også veldig gøy samt alle variantene av tik toks.

Malene forteller at hun er veldig fornøyd med hvordan campen ble. Det var mye cheerglede og glade utøvere. Det var gøy å se hvordan utøverne taklet å sette opp en rutine på så kort tid samt hvor bra de viste det frem til slutt. Hver dag var det mye mestring, og utøverne turte å utfordre seg selv. De ble kjent på tvers av lag og klubber. I tillegg til at gruppene jobbet veldig bra mellom seg internt. Hun forteller også at det beste høydepunktet for henne selv var å koreografere dansen til rutinen. Det var gøy å se hvor artig de hadde det og at de slapp seg helt fri og fant sin indre sassy cheerleader.

Neste sommercamp er satt opp til uke 32 og da vil det være et tilbud for både level 2,3 og level 4 utøvere til å delta. Les mer på campens hjemmeside: www.galaxycheercamp.no